top of page

NYHETER

Nytt gulv i styrkeavdelingen

Robert Tokheim Januar 2015

Etter en lengre periode med midlertidig gulv i styrkeavdelingen har vi nå oppdatert gulvet med et skikkelig, spesialbestilt gulv som skal være skadeforebyggende og lyddempende med tanke på støt og løft. 

 

Gulvet er også mer slitesterkt, slik at det kan være en framtidig og langsiktig investering for senteret. Etter hvert vil vi utvide området med gulv, men en så lenge begynner vi i styrkeavdelingen. Vil du lese mer om gulvet? Sjekk www.pavigym.com

Nye nettsider!

Robert Tokheim Januar 2015

Endelig kan vi glede dere med nye nettsider! Og sist med ikke minst en nettbasert løsning for å fylle på kortet ditt! Vi håper at den nye nettsiden kan være til hjelp, og at dere finner nettsiden behjelpelig.

 

Om det skulle være noen spørsmål angående nettsiden eller den nettbaserte betalingsløsningen, finner dere kontaktinformasjon i fana "Om Oss", og er alltid tilgjengelig for spørsmål i resepsjonstidene våre.

Ny timeplan

Robert Tokheim Januar 2015

Juletiden er over, pinnekjøttet er fortært og rakettene skutt opp! Med det lanserer vi årets nye timeplan! Som alltid har vi noen endringen i planen, men vi håper at dere finner endringene positive! 

 

Den nye timeplanen finner dere under fana "Timeplan" eller ved å trykke på linken 

bottom of page