top of page

Om Oss

Vi er eit treningssenter lokalisert midt i smørøyet av Odda, ein vakker by i Hardanger! Vi spesialiserer oss på gruppetimer og på å ha et godt kundeforhold, så alle som kjem innom hos oss får den hjelpa dei treng, uansett om det er nybyrjerar, mosjonistar eller atletar. 

 

Safe Treningssenter starta opp i 2007 da interessen for trening var aukande, men tilbodet for treningsglade lite. Oppgjennom åra har senteret opparbeidet seg ein enorm kompetanse, med flike instruktørar og flinke kundar, som alltid har vore interesserte i å lære seg nye, spennande og effektive treningsmetorer for å gjere treninga til ein hard, men likevel kjekk opplevelse!

 

I vekedagane er senteret åpent frå første fuglekvitter til siste svettetåre(Sjekk åpningstidene våre). Vi tilbyr derfor elektroniske kort til alle våre kunder, slik at senteret skal være tilgjengelig når du ynskjer det. Dette er fordi treninga skal være fleksibel, treninga skal passe inn i din kvardag. 

 

I resepsjonen vil du finne instruktører og ansatte som har ein lidenskap for trening, bevegelse og kosthold. Om det er noko du lurer på, garanterer vi at vi kan gje deg svaret du fortjener. Ellers er alle våre ansatte de hyggeligaste mennesker du kunne tenke deg, og dersom du ynskejr å prate om noko du har på hjartet, vil vi alltid lytte.


Kom innom, prøv ein time! Dette er garantert den beste måten å kome over dørstokkmilen på! Vi tilbyr 2 gratis PT timer til alle som melder seg inn, også eksisterende kunder kan benytte seg av dette. 

Kontakt Oss

 

Safe Treningssenter
 

Bustetungata 2

5750 Odda

Tel: 41 63 19 86 el. 53 64 63 00

  • Facebook Classic
bottom of page